Kunder

“MVP hjälpte oss med filmen som dokumenterar och presenterar sju kommuners utvecklingsinsatser, inom projektet Kompetensväxeln. Ett arbete som syftar till att möta framtidens rekryteringsbehov som en attraktiv arbetsgivare. Jag är mycket nöjd med det goda samarbetet och det efterföljande arbetet som räckte ända fram till filmen som på ett beskrivande sätt fångar de delar som vi ville lyfta fram av projektet! MVP var ett bra val av samarbetspartner!”
- Lasse Jonsson, projektledare Regionförbundet Östsam

 

“Jag är otroligt nöjd och imponerad över den film som MVP:s arbetet fram i samband med jubileumet av vårt konstverk Visionärens vinkelben. Jag tycker att bilderna i filmen är fantastisk och har otroligt hög kvalité. Trots att jag sedan tidigare jobb har höga förväntningar på MVP så har killarna överlevererat och alla jag visar filmen för är väldigt imponerade. Känslan, kvalitén i bilderna, storyn och inte minst alla detaljer som är otroligt välplanerade. MVP har dessutom arbetet självständigt och med en väldigt kort leveranstid. Jag är helnöjd!”
- Maggan Hagman, kommunikationsansvarig Tillväxt Motala

 

“Snygg produktion med bra uppbyggnad filmässigt, det märks att ni tänker film på ett annat sätt än många andra vilket känns inspirerande”
- Jonathan Rosén, kommunikationsansvarig Motala kommun

 

“Förstående över hur kund vill att materialet ska bli, seriösa, trevliga, god kunskap om sitt område!”
- Motala AIF HC

 

“Snabba + bra idéer + snyggt = rekommenderas.
MVP-media fick av oss uppdraget att göra en lokal video för Earth Hour 2013. Snabbt kom de tillbaka med tre olika idéer, sinsemellan väldigt olika. Utifrån den idé vi fastnade för fick de fria händer. Och det tog inte lång tid innan vi hade resultatet. En fantastiskt fin och stämningsfull video! De förstod precis vad vi eftersträvade! Dessutom har de fått in Motala-anknytningen på ett mycket fint sätt genom hela filmen.”
– Carina Ståhlberg Energi- och klimatrådgivare, Motala kommun

 

“Jag tycker ni har en egen stil på allt ni gör, det är professionellt, det märks att en film är gjord av er det är bland annat på något sätt med “glimten i ögat” underhållande, jävla najs helt enkelt.”
- The Indigo Clan